Klasický smažený květák

Postup přípravy:

Růžičky květáku uvaříme ve slané vodě doměkka. Po vychladnutí obalíme ve hladké mouce, poté v osoleném vajíčku a nakonec ve strouhance. Smažíme na rozpáleném oleji, podáváme s bramborem a tatarkou.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.2.2011 4:27| autor: (liddduska)

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist