Kuřecí steak na víně s mandlemi

Suroviny

kuřecí prsa
600 g
česnek
4 stroužky
olej
2 PL
mandle
1 PL
hladká mouka
1 PL
máslo
1 PL
bílé víno
0,5 dcl
pepř
dle chuti
chilli
dle chuti
kari
dle chuti
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Kuřecí plátky osolíme, opepříme, protkneme stroužky česneku a opečeme na oleji.

Maso vyjmeme, výpek zjemníme máslem, přidáme mouku, koření a krátce osmahneme, zalijeme vínem a krátce povaříme. Šťávu dosolíme a procedíme zpět na maso.

Oloupané mandle rozdělíme na půlky, osmahneme na tuku a ozdobíme jimi jednotlivé porce kuřecích steaků. Dobrou chuť!

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Markéta Dušková

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist