Zapékané maso s bramborami

maso-s-bramborami-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

brambora
1,2 kg
vykostěné kuřecí stehno
500 g
anglická slanina
150 g
máslo
120 g
vegeta
2 ČL
nasekaná pažitka
2 PL
mletý pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Slupku brambor očistíme pod tekoucí vodou kartáčkem a brambory rozkrájíme na 4 mm plátky. Maso omyjeme, osušíme a překrájíme na menší kousky. Slaninu nakrájíme na kostičky. Velkou zapékací misku vymažeme polovinou dávky másla. Nyní střídavě prokládáme brambory, slaninu, maso. Naplníme misku, poprášíme vegetou a pepřem. Poklademe zbývajícím máslem. V troubě při 180 °C zapékáme 1 hodinu.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.1.2020 2:01| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist