Krůtí křídla na šouletu s česnekem

Suroviny

krůtí křídla
2 ks
cibule
2 ks
kroupy
300 g
hrách
200 g
fazole
200 g
sádlo
4 ČL
česnek
4 stroužky
majoránka
1 KL
sůl
kmín
pepř

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Kroupy a hrách přes noc namočíme. Krůtí křídla osolíme, okmínujeme a za průběžného podlévání pečeme zhruba 90 minut. Hrách a kroupy uvaříme ve větším množství osolené vody. Scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Cibuli nakrájíme na drobno a orestujeme dozlatova na rozpáleném sádle, pak vmícháme hrách, fazole a kroupy. Omastíme sádlem a cibulí a promícháme.  Přidáme utřený česnek. Směs osolíme, opepříme, přidáme majoránku a dáme prohřát do pekáče k masu.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.1.2012 2:33| autor: Kateryan

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist