Krůtí křídla na šouletu s česnekem

Suroviny

krůtí křídla
2 ks
cibule
2 ks
kroupy
300 g
hrách
200 g
fazole
200 g
sádlo
4 ČL
česnek
4 stroužky
majoránka
1 KL
sůl
kmín
pepř

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Kroupy a hrách přes noc namočíme. Krůtí křídla osolíme, okmínujeme a za průběžného podlévání pečeme zhruba 90 minut. Hrách a kroupy uvaříme ve větším množství osolené vody. Scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Cibuli nakrájíme na drobno a orestujeme dozlatova na rozpáleném sádle, pak vmícháme hrách, fazole a kroupy. Omastíme sádlem a cibulí a promícháme.  Přidáme utřený česnek. Směs osolíme, opepříme, přidáme majoránku a dáme prohřát do pekáče k masu.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.1.2012 2:33| autor: Kateryan

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist