Krůtí křídla na šouletu s česnekem

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Kroupy a hrách přes noc namočíme. Krůtí křídla osolíme, okmínujeme a za průběžného podlévání pečeme zhruba 90 minut. Hrách a kroupy uvaříme ve větším množství osolené vody. Scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Cibuli nakrájíme...

Diskuze

8 komentářů

    l
    lucik21

    šoulet jsem dělala nedávno, ale křídla jsem tam nedala

    a
    aknela11

    křídla na šouletu – dobrota – jen dělám dostupnější kuřecí

    x
    xxkouckaxx

    zajímavé jídlo – nic takového jsem ještě nikdy nejedla

    l
    ladouch

    Šoulet máme moc rádi, dělám ho i s uzeným, je to dobrota.

    k
    krockovapavla

    Tenhle recept je naprosto výborný a vynikající doslova.

    b
    Bobina1

    Vůbec mne tento druh jídla nepřitahuje.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist