Králík s bylinkami a slaninou

Suroviny

králík

1 ks

cibule

1 ks

slanina

100 g

olej

5 PL

česnek

4 stroužky

mletý pepř

sůl

nové koření

oregáno

drcený kmín

citrónová šťáva

Postup přípravy:

Králíka prošpikujeme slaninou. Oloupanou cibuli nastrouháme. Česnek prolisujeme a smícháme s nastrouhanou cibulí, kořením, solí a citrónovou šťávou. Směsí potřeme králíka, pokapeme olejem, zabalíme do alobalu a necháme v chladničce uležet do druhého dne. Druhý den králíka pečeme v alobalu v předehřáté troubě při 180°C. Cca po 45-ti minutách vyjmeme králíka z alobalu a dopečeme za podlévání vypečenou šťávou.

Hodnocení

2.3  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.11.2015 2:26| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist