Králík s bylinkami a slaninou

Suroviny

králík

1 ks

cibule

1 ks

slanina

100 g

olej

5 PL

česnek

4 stroužky

mletý pepř

sůl

nové koření

oregáno

drcený kmín

citrónová šťáva

Postup přípravy:

Králíka prošpikujeme slaninou. Oloupanou cibuli nastrouháme. Česnek prolisujeme a smícháme s nastrouhanou cibulí, kořením, solí a citrónovou šťávou. Směsí potřeme králíka, pokapeme olejem, zabalíme do alobalu a necháme v chladničce uležet do druhého dne. Druhý den králíka pečeme v alobalu v předehřáté troubě při 180°C. Cca po 45-ti minutách vyjmeme králíka z alobalu a dopečeme za podlévání vypečenou šťávou.

Hodnocení

2.3  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.11.2015 2:26| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist