kralik-s-bylinkami.jpg

Králík s bylinkami a slaninou

Králíka prošpikujeme slaninou. Oloupanou cibuli nastrouháme. Česnek prolisujeme a smícháme s nastrouhanou cibulí, kořením, solí a citrónovou šťávou. Směsí potřeme králíka, pokapeme olejem, zabalíme do alobalu a necháme v chladničce uležet do druhého dne. Druhý den králíka pečeme v alobalu v předehřáté troubě při 180°C. Cca po 45-ti...

Diskuze

6 komentářů

    nova2

    Ochutnala jsem králíka na více způsobů,ale tento recept ještě neznám. Vyzkouším.

    j
    jenetka

    Je to chutné jídlo.

    Mamlas123

    Je to nam ham ble ham

    l
    lucik21

    Králík s bylinkami vypadá sice zajímavě, ale králíka nejím

    b
    Bobina1

    Králíka s bylinkami dělávám.

    p
    patricia077

    Jako malá jsem králíka nemohla jíst z důvodu toho, že to byli přece naši mazlíčci, dnes bych možná i ochutnala .-)…

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist