Králík s bylinkami a slaninou
Králíka prošpikujeme slaninou. Oloupanou cibuli nastrouháme. Česnek prolisujeme a smícháme s nastrouhanou cibulí, kořením, solí a citrónovou šťávou. Směsí potřeme králíka, pokapeme olejem, zabalíme do alobalu a necháme v chladničce uležet do druhého dne. Druhý den králíka pečeme v alobalu v předehřáté troubě při 180°C. Cca po 45-ti...
Ochutnala jsem králíka na více způsobů,ale tento recept ještě neznám. Vyzkouším.
Je to chutné jídlo.
Je to nam ham ble ham
Králík s bylinkami vypadá sice zajímavě, ale králíka nejím
Králíka s bylinkami dělávám.
Jako malá jsem králíka nemohla jíst z důvodu toho, že to byli přece naši mazlíčci, dnes bych možná i ochutnala .-)…