Kotlety se zelím podle šenkýřky

Suroviny

kotlety bez kosti
4 ks
sůl, mletý pepř
kysané zelí
200 g
uzený bok
200 g
hladká mouka
1 PL
olej
1 PL
pivo
1/2 l

Postup přípravy:

V každé kotletě uděláme kapsu, osolíme, opepříme, naplníme směsí uzeného a zelí, kraj kotlety sklepeme paličkou, dáme na vymaštěný pekáč a pečeme asi hodinu, přeléváme pivem.

Ke konci pečení vypečenou šťávu zaprášíme moukou, osmažíme, zalijeme zbytkem piva, povaříme, dosolíme a opepříme.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.7.2011 8:19| autor: MARCURKA

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist