Kotlety s kapari a rajčatovou omáčkou

Suroviny

vepřové kotlety
4 ks
loupaná rajčata
1 plechovka
rajský protlak
1 PL
česnek
4 stroužky
suché červené víno
120 ml
kapari
1 PL
olivový olej
3 PL
sůl
pepř
čerstvé oregano

Postup přípravy:

Omyté a osušené kotlety osolíme, opepříme a na okrajích nařízneme. Zprudka opečeme z obou stran v hlubší pánvi na 2 lžících olivového oleje. Když se maso zatáhne, vyjmeme ho z pánve. Do pánve přidáme lžíci oleje a rychle osmažíme plátky česneku. Jakmile zavoní, přidáme oregano, víno, rajčata a protlak. Podle chuti osolíme a opepříme. Promícháme a vaříme 5 minut (nezakryté), až omáčka zhoustne. Pak do ní vrátíme kotlety a dusíme ještě 15 minut. Těsně před dokončením přimícháme do omáčky kapary. Podáváme s rýží.

Hodnocení

2  Hodnoceno: 1x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.11.2015 8:03| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist