Kotlety s kapari a rajčatovou omáčkou

Suroviny

vepřové kotlety
4 ks
loupaná rajčata
1 plechovka
rajský protlak
1 PL
česnek
4 stroužky
suché červené víno
120 ml
kapari
1 PL
olivový olej
3 PL
sůl
pepř
čerstvé oregano

Postup přípravy:

Omyté a osušené kotlety osolíme, opepříme a na okrajích nařízneme. Zprudka opečeme z obou stran v hlubší pánvi na 2 lžících olivového oleje. Když se maso zatáhne, vyjmeme ho z pánve. Do pánve přidáme lžíci oleje a rychle osmažíme plátky česneku. Jakmile zavoní, přidáme oregano, víno, rajčata a protlak. Podle chuti osolíme a opepříme. Promícháme a vaříme 5 minut (nezakryté), až omáčka zhoustne. Pak do ní vrátíme kotlety a dusíme ještě 15 minut. Těsně před dokončením přimícháme do omáčky kapary. Podáváme s rýží.

Hodnocení

2  Hodnoceno: 1x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.11.2015 8:03| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist