Kotlety se zelím podle šenkýřky

V každé kotletě uděláme kapsu, osolíme, opepříme, naplníme směsí uzeného a zelí, kraj kotlety sklepeme paličkou, dáme na vymaštěný pekáč a pečeme asi hodinu, přeléváme pivem. Ke konci pečení vypečenou šťávu zaprášíme moukou, osmažíme, zalijeme zbytkem piva, povaříme, dosolíme a opepříme.

Diskuze

6 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Výborné vepřové kotlety s uzeným masem a zelím – to bude bašta

    k
    krockovapavla

    Velmi zajímavý a moc moc chutný recept.

    e
    evik56

    Určitě moc chutné jídlo,zelí máme rádi a podlévání masa pivem při pečení mám vyzkoušeno.Dám se do toho.

    z
    Zuzana2403

    Kotlety podle šenkýřky – toto jídlo jsem ochutnala v jedné hospůdce a bylo to velmi dobré.

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to úplně jednoduše a určitě to bude moc dobré

    Viky17

    Kotlety podle šenkýřky – popdle názvu to musí být zaručená dobrota, nechám se ráda zlákat :-))))

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist