Kotlety se zelím podle šenkýřky
V každé kotletě uděláme kapsu, osolíme, opepříme, naplníme směsí uzeného a zelí, kraj kotlety sklepeme paličkou, dáme na vymaštěný pekáč a pečeme asi hodinu, přeléváme pivem. Ke konci pečení vypečenou šťávu zaprášíme moukou, osmažíme, zalijeme zbytkem piva, povaříme, dosolíme a opepříme.
Výborné vepřové kotlety s uzeným masem a zelím – to bude bašta
Velmi zajímavý a moc moc chutný recept.
Určitě moc chutné jídlo,zelí máme rádi a podlévání masa pivem při pečení mám vyzkoušeno.Dám se do toho.
Kotlety podle šenkýřky – toto jídlo jsem ochutnala v jedné hospůdce a bylo to velmi dobré.
vypadá to úplně jednoduše a určitě to bude moc dobré
Kotlety podle šenkýřky – popdle názvu to musí být zaručená dobrota, nechám se ráda zlákat :-))))