Kotlety zapečené se šlehačkou

Suroviny

kotlet bez kosti
4 ks
brambor syrových
6 ks
smetany na šlehání
250 ml
soli
1 špetka
pepře
1 špetka
olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Na plech dáme olej, pak brambory na kolečka, maso na plátky, pak zase brambory a nakonec smetanu a dáme zapéct na 200°C do růžova.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 15x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.10.2016 8:16

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist