Námořnické kotlety s česnekem a žampióny

Suroviny

vepřová kotleta bez kosti

600 g

cibule

2 ks

česnek

8 stroužků

sterilovaná okurka

3 ks

sterilované žampióny

1 plechovka

olivový olej

50 ml

rajský protlak

5 PL

šlehačka

1 ks

worcesterová omáčka

dle chuti

jiška

dle potřeby

sůl, pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Na oleji zpěníme cibulku, přidáme osolené a opepřené maso, orestujeme, přidáme na kostičky pokrájený česnek i okurky a zalijeme dle potřeby vodou. Dusíme 10 až 15 minut do změknutí. Pak přidáme rajský protlak, sterilované žampióny a několik kapek worcesterové omáčky, zahustíme jíškou, mírně povaříme. Přilijeme šlehačku a dochutíme.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.6.2018 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist