Ježci s tajemstvím

Suroviny

mleté hovězí maso

250 g

vejce

4 ks

žampiony

100 g

máslo

50 g

cibule

1 ks

petrželová nať

1 KL

pepř

sůl

špagety

Postup přípravy:

 

Aranžmá jídla na talíři - velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Mleté maso ochutíme solí a pepřem. Vejce uvaříme natvrdo. Žampiony osmažíme na másle s posekanou cibulkou.

Uvařená a oloupaná vejce rozpůlíme podélně. Vyndáme žloutky. Bílky vyplníme žampiony a poloviny vajec spojíme.

Vejce obalíme mletým masem. Na jedné straně zformujeme čumáček ježka. Oči a nos vytvoříme z celého pepře, namísto bodlinek použijeme neuvařené špagety. Ježky dáme na vymaštěný plech, zakryjeme alobalem a pečeeme při teplotě 180 °C. Těstoviny se také upečou a může se jíst.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 8x |  Nehutnalo
12345
Chutnalo
6.3.2012 6:19| autor: matulka

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist