Ježci s tajemstvím

Suroviny

mleté hovězí maso
250 g
vejce
4 ks
žampiony
100 g
máslo
50 g
cibule
1 ks
petrželová nať
1 KL
pepř
sůl
špagety

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Mleté maso ochutíme solí a pepřem. Vejce uvaříme natvrdo. Žampiony osmažíme na másle s posekanou cibulkou.

Uvařená a oloupaná vejce rozpůlíme podélně. Vyndáme žloutky. Bílky vyplníme žampiony a poloviny vajec spojíme.

Vejce obalíme mletým masem. Na jedné straně zformujeme čumáček ježka. Oči a nos vytvoříme z celého pepře, namísto bodlinek použijeme neuvařené špagety. Ježky dáme na vymaštěný plech, zakryjeme alobalem a pečeeme při teplotě 180 °C. Těstoviny se také upečou a může se jíst.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.3.2012 6:19| autor: matulka

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist