Ježci s tajemstvím

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Mleté maso ochutíme solí a pepřem. Vejce uvaříme natvrdo. Žampiony osmažíme na másle s posekanou cibulkou. Uvařená a oloupaná vejce rozpůlíme podélně. Vyndáme žloutky. Bílky vyplníme žampiony a poloviny vajec spojíme. Vejce obalíme mletým masem. Na jedné...

Diskuze

9 komentářů

    k
    karkulkaa

    dík za zaujímavý receptík… skúsim

    x
    xxkouckaxx

    ježci s tajemstvím – tak už ten název zní hodně lákavě

    x
    xxkouckaxx

    ježci s tajemstvím – tak už ten název zní hodně lákavě

    p
    Peggy89

    vypadá to dobře určitě to tak bude i chutnat

    l
    ladouch

    To bude dobrota, je to podobné jako pštrosí vejce, ale bohatší.

    Daimon

    určitě to bude moc dobré a hlavně pastva pro oči 🙂

    k
    krockovapavla

    Tento recept je velmi zajímavý a taky velmi chutný a dobrý.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist