Játra v alobalu s cibulí a se slaninou

Suroviny

hovězí játra
400 g
slanina
4 plátky
cibule
olej
sůl
pepř
kmín
kečup
1 PL

Postup přípravy:

Alobal si potřeme olejem, položíme na něj plátky slaniny a ně pak naskládáme plátky očištěných jater posypaných kmínem a mírně opepřená.

Navrch položíme nakrájenou cibuli na kolečka a zastříkneme kečupem. Alobal uzavřeme v trobě zapékáme asi 20 minut. Před podáváním osolíme. Vhodnou přílohou je chléb, ale i brambory.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.5.2011 9:59| autor: A0204

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist