Játra v alobalu s cibulí a se slaninou
Alobal si potřeme olejem, položíme na něj plátky slaniny a ně pak naskládáme plátky očištěných jater posypaných kmínem a mírně opepřená. Navrch položíme nakrájenou cibuli na kolečka a zastříkneme kečupem. Alobal uzavřeme v trobě zapékáme asi 20 minut. Před podáváním osolíme. Vhodnou přílohou...
Játra v alobalu – rychlá a snadná večeře pro každého , vypadá to skvěle !
játra nejíme a tento recept mě moc nezaujal
Tyto játra mi také moc nechutnají, nedoporučuji:(
opravdu vynikající nápad s alobalem, jistě to vyzkouším
tak takto připravená játra musím zkusit
alobalu. Recept mne velmi zaujal a určitě ho vyzkouším
Játra máme rádi, toto něco nového, tak to zkusím.
Játra máme moc rádi,hlavně drůbeží.Upeču je v alobalu.Určitě super!
to vypadá dobře, játra mám ráda, musím vyzkoušet 🙂
Já z jater dělám jen omáčku, tohle bude zase něco jiného, dobrý recept.
Játra v alobalu – to by mě zajímalo, tento receptík vyzkoušet, ale jen bez kmínu, ten nesnáším :-))))
Játra mám ráda,tak si je musím udělat,recept zní skvěle
Játra v alobalu děláme venku na lávovém kameni. Jsou výborné.
tak takhle upravená játra jsem ještě nikdy nejedla – většinou je smažím !