Játra v alobalu s cibulí a se slaninou

Alobal si potřeme olejem, položíme na něj plátky slaniny a ně pak naskládáme plátky očištěných jater posypaných kmínem a mírně opepřená. Navrch položíme nakrájenou cibuli na kolečka a zastříkneme kečupem. Alobal uzavřeme v trobě zapékáme asi 20 minut. Před podáváním osolíme. Vhodnou přílohou...

Diskuze

19 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Játra v alobalu – rychlá a snadná večeře pro každého , vypadá to skvěle !

    l
    lucik21

    játra nejíme a tento recept mě moc nezaujal

    k
    krockovapavla

    Tyto játra mi také moc nechutnají, nedoporučuji:(

    h
    helenadon

    opravdu vynikající nápad s alobalem, jistě to vyzkouším

    h
    helenadon

    tak takto připravená játra musím zkusit

    a
    aknela11

    alobalu. Recept mne velmi zaujal a určitě ho vyzkouším

    j
    jarka0193

    Játra máme rádi, toto něco nového, tak to zkusím.

    e
    evik56

    Játra máme moc rádi,hlavně drůbeží.Upeču je v alobalu.Určitě super!

    D
    doublefantasy

    to vypadá dobře, játra mám ráda, musím vyzkoušet 🙂

    l
    ladouch

    Já z jater dělám jen omáčku, tohle bude zase něco jiného, dobrý recept.

    Viky17

    Játra v alobalu – to by mě zajímalo, tento receptík vyzkoušet, ale jen bez kmínu, ten nesnáším :-))))

    a
    aduja

    Játra mám ráda,tak si je musím udělat,recept zní skvěle

    z
    Zuzana2403

    Játra v alobalu děláme venku na lávovém kameni. Jsou výborné.

    x
    xxkouckaxx

    tak takhle upravená játra jsem ještě nikdy nejedla – většinou je smažím !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist