Hovězí vývar se zeleninou a zavářkou

Suroviny

předního hovězího masa s kostí
800 g
kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel)
100 g
cibule
1 ks
sůl
závařka

Postup přípravy:

Dobře umyté maso zalijeme studenou vodou, osolíme a vaříme velmi mírným varem 3 hodiny.
Asi 30 minut před koncem varu přidáme očištěnou a pokrájenou zeleninu a oloupanou celou cibuli a dovaříme.
 
Pak vyjmeme maso (můžeme je použít na pomazánku, do sekané apod. anebo je nakrájíme na kostičky a dáme do polévky) a vývar přecedíme. Do vývaru můžeme zavařit těstoviny, játrové nebo jiné knedlíčky, svítek apod.
 

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist