dobry-hovezi-vyvar-fotogalerie01.jpg

Hovězí vývar se zeleninou a zavářkou

Dobře umyté maso zalijeme studenou vodou, osolíme a vaříme velmi mírným varem 3 hodiny. Asi 30 minut před koncem varu přidáme očištěnou a pokrájenou zeleninu a oloupanou celou cibuli a dovaříme.   Pak vyjmeme maso (můžeme je použít na pomazánku, do sekané apod....

Diskuze

9 komentářů

    a
    aknela11

    hovězí vývar – dělám ho často a je to skvělá polévka

    x
    xxkouckaxx

    masíčko z polévky většinou dávám k dušené mrkvičce !

    d
    Daimon

    není nad to udělat si pořádný vývar 🙂

    k
    krockovapavla

    Toto je moje nejoblíbenější a také nejlepší polévka.

    j
    jijina

    dobrý vývar uvařit dá docela práci

    Viky17

    DOBRÝ HOVĚZÍ VÝVAR – to je výborné, yvláště při nemocech tato polévka postaví maroda na nohy a zimě skvěle zahřeje
    .

    k
    karkulkaa

    klasika

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist