Polévka s masovými taštičkami a parmezánem

polevka-s-masovymi-tastickami-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

hovězí nebo zeleninový vývar
1 l
listová petržel
1 hrst
těstoviny tortelini
400 g
parmezán
dle chuti
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Hovězí vývar přivedeme v hrnci do varu, přidáme připravené tortelini a uvaříme je doměkka ve slané vodě. Polévku, když je třeba, dosolíme a před podáváním posypeme nasekanou listovou petrželí. Před podáváním dochutíme polévku nastrouhaným parmezánem.

Hodnocení

3.1  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.1.2020 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist