Polévka s masovými taštičkami a parmezánem

polevka-s-masovymi-tastickami-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

hovězí nebo zeleninový vývar
1 l
listová petržel
1 hrst
těstoviny tortelini
400 g
parmezán
dle chuti
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Hovězí vývar přivedeme v hrnci do varu, přidáme připravené tortelini a uvaříme je doměkka ve slané vodě. Polévku, když je třeba, dosolíme a před podáváním posypeme nasekanou listovou petrželí. Před podáváním dochutíme polévku nastrouhaným parmezánem.

Hodnocení

3.1  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.1.2020 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist