Hovězí plátky s lečem a cibulí

Suroviny

hovězí zadní

4 plátky

lečo

1 sklenice

cibule

2 ks

máslo a olej

1 PL

rajský protlak

1 ks

sůl

pepř

sladká paprika

vegeta

hl. mouka trochu

Postup přípravy:

Hovězí plátky rozklepeme. Z obou stran je lehce osolíme a poprášíme mletou paprikou a moukou. 

Cibuli nasekáme nahrubo. Lečo scedíme, ale nálev nevyléváme.
V kastrolu rozpálíme máslo s olejem.

Vložíme plátky hovězího a z obou stran je osmahneme. Zasypeme je cibulí
a zalijeme protlakem. Lehce podlijeme šťávou z leča a společně dusíme.

Pak přidáme lečo a dusíme doměkka. Nakonec podle chuti okořeníme vegetou a pepřem.

Podáváme horké s vařenými bramborami.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 9x |  Nehutnalo
12345
Chutnalo
25.8.2011 1:17| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist