Hovězí plátky s lečem a cibulí

Suroviny

hovězí zadní
4 plátky
lečo
1 sklenice
cibule
2 ks
máslo a olej
1 PL
rajský protlak
1 ks
sůl
pepř
sladká paprika
vegeta
hl. mouka trochu

Postup přípravy:

Hovězí plátky rozklepeme. Z obou stran je lehce osolíme a poprášíme mletou paprikou a moukou. 

Cibuli nasekáme nahrubo. Lečo scedíme, ale nálev nevyléváme.
V kastrolu rozpálíme máslo s olejem.

Vložíme plátky hovězího a z obou stran je osmahneme. Zasypeme je cibulí
a zalijeme protlakem. Lehce podlijeme šťávou z leča a společně dusíme.

Pak přidáme lečo a dusíme doměkka. Nakonec podle chuti okořeníme vegetou a pepřem.

Podáváme horké s vařenými bramborami.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.8.2011 1:17| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist