Hovězí plátky s lečem a cibulí
Hovězí plátky rozklepeme. Z obou stran je lehce osolíme a poprášíme mletou paprikou a moukou. Cibuli nasekáme nahrubo. Lečo scedíme, ale nálev nevyléváme. V kastrolu rozpálíme máslo s olejem. Vložíme plátky hovězího a z obou stran je osmahneme. Zasypeme je cibulí a zalijeme protlakem. Lehce podlijeme...
HOVĚZÍ PLÁTKY S LEČEM A CIBULÍ ma nezaujalo, rdšej by som dala čerstvú zeleninu.
Lečo dodává hovězímu masíčku vynikající chuť.
dobré hovězí maso je pochoutka sama o sobě – dala bych si
Skvělý tip na dobré a chutné jídlo, ráda vyzkouším a uvidíme jak rodině zachutná :-)))
plátky s lečem – lečo jsem měla dnes k večeři – tento recept se mi líbí
Jednoduché, rychlé a dobré lečo máme rádi.