Hovězí plátky s lečem a cibulí

Hovězí plátky rozklepeme. Z obou stran je lehce osolíme a poprášíme mletou paprikou a moukou.  Cibuli nasekáme nahrubo. Lečo scedíme, ale nálev nevyléváme. V kastrolu rozpálíme máslo s olejem. Vložíme plátky hovězího a z obou stran je osmahneme. Zasypeme je cibulí a zalijeme protlakem. Lehce podlijeme...

Diskuze

7 komentářů

    j
    jankac

    HOVĚZÍ PLÁTKY S LEČEM A CIBULÍ ma nezaujalo, rdšej by som dala čerstvú zeleninu.

    k
    krockovapavla

    Lečo dodává hovězímu masíčku vynikající chuť.

    x
    xxkouckaxx

    dobré hovězí maso je pochoutka sama o sobě – dala bych si

    Viky17

    Skvělý tip na dobré a chutné jídlo, ráda vyzkouším a uvidíme jak rodině zachutná :-)))

    a
    aknela11

    plátky s lečem – lečo jsem měla dnes k večeři – tento recept se mi líbí

    l
    ladouch

    Jednoduché, rychlé a dobré lečo máme rádi.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist