Hovězí plátky s lečem a cibulí

Hovězí plátky rozklepeme. Z obou stran je lehce osolíme a poprášíme mletou paprikou a moukou.  Cibuli nasekáme nahrubo. Lečo scedíme, ale nálev nevyléváme. V kastrolu rozpálíme máslo s olejem. Vložíme plátky hovězího a z obou stran je osmahneme. Zasypeme je cibulí a zalijeme protlakem. Lehce podlijeme...

Diskuze

7 komentářů

    j
    jankac

    HOVĚZÍ PLÁTKY S LEČEM A CIBULÍ ma nezaujalo, rdšej by som dala čerstvú zeleninu.

    k
    krockovapavla

    Lečo dodává hovězímu masíčku vynikající chuť.

    x
    xxkouckaxx

    dobré hovězí maso je pochoutka sama o sobě – dala bych si

    Viky17

    Skvělý tip na dobré a chutné jídlo, ráda vyzkouším a uvidíme jak rodině zachutná :-)))

    a
    aknela11

    plátky s lečem – lečo jsem měla dnes k večeři – tento recept se mi líbí

    l
    ladouch

    Jednoduché, rychlé a dobré lečo máme rádi.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist