Polévka s brambory a mletým masem

profimedia-0014116943-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

libová slanina
100 g
olej
2 lžíce
cibule
2 ks
mleté maso
400 g
sůl a pepř
na dochucení
sladká nebo pálivá paprika
1 lžička
kmín
1/2 lžičky
nové brambory
400 g
čerstvé zelí
250 g
kořenová zelenina
200 g
majoránka
podle chuti

Postup přípravy:

V hrnci zpěňte na oleji drobně nakrájenou slaninu a nakrájené cibule. Přidejte mleté maso, opečte, osolte, opepřete, malinko podlijte vodou a duste asi 30 minut. Odstavte, vmíchejte lžičku sladké nebo pálivé papriky a kmín. Přidejte oloupané a na kostky nakrájené brambory, na nudličky nakrájené zelí a očištěnou a pokrájenou kořenovou zeleninu. Zalijte horkou vodou, aby bylo vše potopené, podle chuti přidejte sůl, pepř, majoránku a zvolna vařte doměkka.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.8.2020 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist