Guláš na černém pivu s česnekem

Suroviny

hovězí maso
1 kg
cibule
3 ks
česnek
3 stroužky
pepř
sůl
paprika
černé pivo
hladká mouka
černá hustá sojová omáčka
1 PL

Postup přípravy:

Nakrájím cibule na větší kousky, osmahnu na oleji (sádle), míchám, až chytne barvu vlastních slupek. Přidám na kousky nakrájený česnek, na kousky nakrájené maso. 

Zasypu hladkou moukou. Míchám a nechám vysmahnout přebytečnou tekutinu, přidám papriku. Přidám pepř, 1 lžíci sójové hutné omáčky. 

Podliji černým pivem, stáhnu teplotu na minimum, aby pomalu probublávalo, stále hlídám a míchám až do měkka.

Může to trvat až dvě hodiny, ale bohatě se vyplatí, je výborný, má přepychovou barvu, vůni, no, vše, co má tento gurmánský dlabanec mít.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist