Guláš na černém pivu s česnekem

Nakrájím cibule na větší kousky, osmahnu na oleji (sádle), míchám, až chytne barvu vlastních slupek. Přidám na kousky nakrájený česnek, na kousky nakrájené maso.  Zasypu hladkou moukou. Míchám a nechám vysmahnout přebytečnou tekutinu, přidám papriku. Přidám pepř, 1 lžíci sójové...

Diskuze

8 komentářů

    8
    88pacicka88

    Gulas na cernem pive mam moc rada,delam ho casto.

    x
    xxkouckaxx

    Guláš na černém pivu – tak takový gulášek musí být bašta !

    x
    xxkouckaxx

    Guláš na černém pivu – pivo je do guláše opravdu skvělé !

    k
    krockovapavla

    Opravdu moc dobrý a nezvyklý gulášek…

    b
    brontik

    pivo mám ráda maso taky a guláš uvařím

    x
    xxkouckaxx

    to musí být obrovská dobrota – sbíhají se mi na to sliny

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist