Grilovaná žebírka na medu

Suroviny

vepřová žebírka
2 kg
cibule
2 ks
česnek
2 stroužky
med
5 PL
mletá skořice
3 špetky
sójová omáčka
2 PL
vinný ocet bílý
2 PL
olej
1 hrnek
chilli
1 ČL

Postup přípravy:

Vepřová žebírka rozdělíme na menší kusy, opláchneme.

Cibuli nakrájíme na půlkolečka, česnek prolisujeme.

Do mísy nalijeme olej, med, soj.omáčku, ocet a přidáme koření, cibuli, česnek. Vše důkladně promícháme tak, aby se marináda spojila.

Žebra vložíme do marinády a necháme 2dny v lednici uležet.

Grilujeme z obou stran asi 15 – 20 minut.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist