Grilovaná žebírka na medu

Vepřová žebírka rozdělíme na menší kusy, opláchneme. Cibuli nakrájíme na půlkolečka, česnek prolisujeme. Do mísy nalijeme olej, med, soj.omáčku, ocet a přidáme koření, cibuli, česnek. Vše důkladně promícháme tak, aby se marináda spojila. Žebra vložíme do marinády a necháme 2dny v lednici...

Diskuze

4 komentáře

    d
    Daniela76

    Grilovaná žebírka na medu budou určitě výtečná.

    x
    xxkouckaxx

    Grilovaná žebírka na medu podávané s pečivem zeleninové saláty – to bude mńamina

    k
    krockovapavla

    Tak na tohle se mi už zbýhají sliny. Mňamka.

    s
    svesticka1234

    Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist