Grilovaný pstruh s bylinkovým máslem

Suroviny

pstruhů

4 ks

petrželky

10 g

másla

100 g

sůl, pepř

dle chuti

fenykl

dle chuti

citrónová šťáva

dle chuti

kapary

dle chuti

Postup přípravy:

Máslo smícháme se sekanou petrželkou, nakrájenými kapary, mlétým fenyklem, pepřem a solí. Ochuceným máslem potřeme pstruhy i s hlavou na povrchu i uvnitř a grilujeme po obou stranách asi 10-15 minut. Pstruhy pokapeme citrónovou šťávou, přelijeme tukem zbylým po grilování a podáváme.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
31.7.2016 6:09| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist