Výborný jehněčí špíz

Suroviny

vykostěného jehněčího hřbetu
600 g
česneku
2 stroužky
olivového oleje
100 ml
cayennského pepře
1 ČL
kořenící pasty sambyl oelek
1 ČL
soli
1 ČL
mleté skořice
1 špetka
kmín
dle chuti
koriandr
dle chuti

Postup přípravy:

Česnek rozetřeme s olejem a kořením, přidáme na kostky nakrájené maso, důkladně promícháme, přikryjeme a marinujeme nejméně 3 hodiny. Pak maso vyjmeme z marinády, osušíme a napichujeme na špíz. Po všech stranách grilujeme asi 15 minut.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 14x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.6.2016 10:42| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist