Filé ze pstruha se studenou koprovou omáčkou

Suroviny

pstruzi
2 ks
bílého vína
150 ml
vody
100 ml
kořenová zelenina
divoké koření
sůl
kysané smetany
4 PL
majonézy
4 PL
sůl, cukr, kopr

Postup přípravy:

 

Omáčka: 4 lžíce kysané smetany, 4 lžíce majonézy, sůl, cukr, kopr

Řádně vykuchané a opláchnuté pstruhy podélně prořízneme. Zbavíme kostí a kůže.

Nakrájenou kořenovou zeleninu vložíme do kastrolku s vínem a vodou, solí a divokým kořením. Krátce povaříme. Poté přidáme pstruží filátka, která zvolna vaříme 3-4 minuty.

Omáčku připravíme z majonézy, kysané smetany, soli, malého množství cukru a jemně nakrájeného čerstvého kopru.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist