Filé ze pstruha se studenou koprovou omáčkou

Suroviny

pstruzi
2 ks
bílého vína
150 ml
vody
100 ml
kořenová zelenina
divoké koření
sůl
kysané smetany
4 PL
majonézy
4 PL
sůl, cukr, kopr

Postup přípravy:

 

Omáčka: 4 lžíce kysané smetany, 4 lžíce majonézy, sůl, cukr, kopr

Řádně vykuchané a opláchnuté pstruhy podélně prořízneme. Zbavíme kostí a kůže.

Nakrájenou kořenovou zeleninu vložíme do kastrolku s vínem a vodou, solí a divokým kořením. Krátce povaříme. Poté přidáme pstruží filátka, která zvolna vaříme 3-4 minuty.

Omáčku připravíme z majonézy, kysané smetany, soli, malého množství cukru a jemně nakrájeného čerstvého kopru.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist