Pstruh na víně a mandlích

Suroviny

pstruh

2 ks

cibule

2 ks

bílé víno

1 dcl

olej

2 PL

mandle

dle libosti

sůl a pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Pstruhy očistíme, osolíme a opepříme. Na oleji osmahneme cibuli nakrájenou na plátky a mandle, pak vložíme pstruhy, podlijeme vínem a ve vyhřáté troubě upečeme. Během pečení podle potřeby podléváme.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.8.2017 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist