Pstruh na víně a mandlích

Suroviny

pstruh
2 ks
cibule
2 ks
bílé víno
1 dcl
olej
2 PL
mandle
dle libosti
sůl a pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Pstruhy očistíme, osolíme a opepříme. Na oleji osmahneme cibuli nakrájenou na plátky a mandle, pak vložíme pstruhy, podlijeme vínem a ve vyhřáté troubě upečeme. Během pečení podle potřeby podléváme.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.8.2017 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist