Pstruh ve slaninovém kabátku se smetanou

Suroviny

menší pstruzi

4 ks

anglická slanina

8 plátků

zakysaná smetana

250 g

chilli

1 špetka

paprika

1 ČL

cukr

1 ČL

olej

1 ČL

sůl, drcený pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Vykuchané a očištěné pstruhy uvnitř i zvenku posolte, zabalte do plátků slaniny a vložte do olejem vytřené pečící nádoby. Dejte do trouby vyhřáté na 200 °C a pečte asi 15 minut. Zakysanou smetanu rozmíchejte se solí, pepřem, chilli, paprikou a cukrem, nalijte na ryby a ještě 5 minut zapékejte. Podávejte s bramborami a salátem.

Hodnocení

1.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.4.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist