Pečený pstruh s mandlemi

Suroviny

filetů z duhového pstruha

8 ks

hladké mouky

2 PL

zelené petrželky

2 PL

bílků

2 ks

škrobové moučky

1 PL

mandlí

100 g

citrónu

1/2 ks

sůl, pepř

dle chuti

tuk na smažení

dle potřeby

Postup přípravy:

Filety pokapejte citrónovou šťávou, nechte deset minut stát a pak je osušte ubrouskem. Mandle spařte, oloupejte a nakrájejte na jemné nudličky. Bílky našlehejte se solí a lžičkou citrónové šťávy do vláčné pěny, vmíchejte do ní opatrně škrobovou moučku. Rybí porce obalujte v hladké mouce promíchané s jemně nasekanou zelenou petrželkou, pak v bílkové pěně a v mandlích, vkládejte hned do rozehřátého tuku na pánvi a z obou stran upečte. Podávejte s brambory pečenými ve slupce, či jinak upravenými brambory.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 4x |  Nehutnalo
12345
Chutnalo
3.2.2017 5:28| autor: redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist