Pečený pstruh s mandlemi

Suroviny

filetů z duhového pstruha

8 ks

hladké mouky

2 PL

zelené petrželky

2 PL

bílků

2 ks

škrobové moučky

1 PL

mandlí

100 g

citrónu

1/2 ks

sůl, pepř

dle chuti

tuk na smažení

dle potřeby

Postup přípravy:

Filety pokapejte citrónovou šťávou, nechte deset minut stát a pak je osušte ubrouskem. Mandle spařte, oloupejte a nakrájejte na jemné nudličky. Bílky našlehejte se solí a lžičkou citrónové šťávy do vláčné pěny, vmíchejte do ní opatrně škrobovou moučku. Rybí porce obalujte v hladké mouce promíchané s jemně nasekanou zelenou petrželkou, pak v bílkové pěně a v mandlích, vkládejte hned do rozehřátého tuku na pánvi a z obou stran upečte. Podávejte s brambory pečenými ve slupce, či jinak upravenými brambory.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.2.2017 5:28| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist