Filé ze pstruha se studenou koprovou omáčkou

  Omáčka: 4 lžíce kysané smetany, 4 lžíce majonézy, sůl, cukr, kopr Řádně vykuchané a opláchnuté pstruhy podélně prořízneme. Zbavíme kostí a kůže. Nakrájenou kořenovou zeleninu vložíme do kastrolku s vínem a vodou, solí a divokým kořením. Krátce povaříme. Poté přidáme pstruží filátka, která zvolna vaříme...

Diskuze

3 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    bála bych se , že uvařené filé bude dost mdlé , raději jej smažím

    k
    krockovapavla

    Ryby nemám moc ráda, ale pstruh je docela lahodný.

    a
    aknela11

    ze pstruha s koprovou omáčkou – studenou – to je zajímavé, ale asi bych doma neuspěla

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist