Falešné kyselo s houbami

Suroviny

houby
3/4 kg
králík (vnitřnosti,hlava)
vajíčko
2 ks
cibule
1 ks
masox
1 kostka
šlehačka
1/4 l
hladká mouka
1 PL
sůl
kuličkový pepř
ks
nové koření
bobkový list
vegeta
ocet

Postup přípravy:

Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři

králík inspirace fotogalerie

Očištěné, nahrubo pokrájené houby, spolu s očištěnými, pokrájenými  vnitřnostmi a hlavou z králíka vložte do hrnce a zalijte studenou vodou. Osolte, přidejte cca ½ dcl 8% octu, masox a koření v čajovém vajíčku, nebo zavázané v gáze.

Uveďte do varu, seberte pěnu a vařte asi ½ hodiny. Pak přidejte cibuli, zpevněnou párátky, hladkou mouku rozmíchanou v troše studené vody a povařte ještě 20 minut. 

Hlavu z králíka vyjměte a oberte. Maso vraťte do polévky, která je stále v mírném varu a dobře rozmíchejte vajíčka.

Odstavte z ohně, přidejte šlehačku, dochuťte vegetou a octem.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist