Cizrna po italsku

Suroviny

cizrna
250 g
cibule
1 ks
česnek
4 stroužky
rajče
6 ks
sůl
pepř
kečup
oregáno

Postup přípravy:

Cizrnu namočíme přes noc a uvaříme do měkka. Nakrájíme cibuli na měsíčky, česnek na plátky a krátce orestujeme na trošce oleje v hluboké pánvi (ideálně wok). Přidáme cizrnu a rajčata, která jsme spařili, oloupali a nakrájeli. Dusíme cca 10 minut. Dochutíme solí, pepřem, trochou kečupu a oreganem. Podáváme s volským okem.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.4.2011 6:41| autor: petisek

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist