Cizrna po italsku

Suroviny

cizrna
250 g
cibule
1 ks
česnek
4 stroužky
rajče
6 ks
sůl
pepř
kečup
oregáno

Postup přípravy:

Cizrnu namočíme přes noc a uvaříme do měkka. Nakrájíme cibuli na měsíčky, česnek na plátky a krátce orestujeme na trošce oleje v hluboké pánvi (ideálně wok). Přidáme cizrnu a rajčata, která jsme spařili, oloupali a nakrájeli. Dusíme cca 10 minut. Dochutíme solí, pepřem, trochou kečupu a oreganem. Podáváme s volským okem.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.4.2011 6:41| autor: petisek

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist