Celerové hranolky s tymiánem

Suroviny

celer
1 ks
tymián
1 ČL
sůl
2 špetky
olivový olej
3 ČL

Postup přípravy:

Celer oloupeme a nakrájíme na hranolky, smícháme s olivovým olejem, tymiánem a solí. Pro zdravější variantu nasypeme na plech s pečícím papírem a upečeme dozlatova. Pro klasickou varinatu hranolky osmažíme na pánvi či ve fritovacím hrnci dozlatova. Je to výborná příloha k masu místo klasických bramborových hranolek.

Hodnocení

2.2  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.3.2017 5:16| autor: (liddduska)

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist