Celerové hranolky s tymiánem

Suroviny

celer

1 ks

tymián

1 ČL

sůl

2 špetky

olivový olej

3 ČL

Postup přípravy:

Celer oloupeme a nakrájíme na hranolky, smícháme s olivovým olejem, tymiánem a solí. Pro zdravější variantu nasypeme na plech s pečícím papírem a upečeme dozlatova. Pro klasickou varinatu hranolky osmažíme na pánvi či ve fritovacím hrnci dozlatova. Je to výborná příloha k masu místo klasických bramborových hranolek.

Hodnocení

1.3  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.3.2017 5:16| autor: (liddduska)

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist