Cannelloni s masem a sýrem

cannelloni-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

mleté hovězí maso
400 g
vejce
2 ks
strouhaný tvrdý sýr
150 g
sůl, pepř
dle chuti
olej
2 PL
bílé víno
2 dl
těstoviny cannelloni (trubičky)
1 balení
máslo
25 g
nastrouhaný parmezán
50 g
olej na vymazání mísy
dle potřeby

Postup přípravy:

Mleté maso promícháme s rozšlehanými vejci, sýrem, solí a pepřem. Na oleji směs osmahneme dohněda, pak ji podlijeme vínem, které necháme vydusit. Směsí naplníme uvařené cannelloni, které naskládáme do olejem vymazané zapékací mísy, poklademe kousky másla a posypeme parmezánem. Cannelloni vložíme do předem vyhřáté trouby a zapečeme dozlatova.

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.4.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist