Cannelloni s masem a sýrem

cannelloni-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

mleté hovězí maso
400 g
vejce
2 ks
strouhaný tvrdý sýr
150 g
sůl, pepř
dle chuti
olej
2 PL
bílé víno
2 dl
těstoviny cannelloni (trubičky)
1 balení
máslo
25 g
nastrouhaný parmezán
50 g
olej na vymazání mísy
dle potřeby

Postup přípravy:

Mleté maso promícháme s rozšlehanými vejci, sýrem, solí a pepřem. Na oleji směs osmahneme dohněda, pak ji podlijeme vínem, které necháme vydusit. Směsí naplníme uvařené cannelloni, které naskládáme do olejem vymazané zapékací mísy, poklademe kousky másla a posypeme parmezánem. Cannelloni vložíme do předem vyhřáté trouby a zapečeme dozlatova.

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.4.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist