Cizrna po italsku

Cizrnu namočíme přes noc a uvaříme do měkka. Nakrájíme cibuli na měsíčky, česnek na plátky a krátce orestujeme na trošce oleje v hluboké pánvi (ideálně wok). Přidáme cizrnu a rajčata, která jsme spařili, oloupali a nakrájeli. Dusíme cca 10 minut. Dochutíme solí, pepřem, trochou...

Diskuze

4 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    Chutný recept ze zdravé cizrny – tuhle surovinu vůbec neznám !

    f
    fericire

    já jsem také ještě nevařila cizrnu sušenou, ale už jsem někdy koupila v konzervě mix s fazolemi

    x
    xxkouckaxx

    cizrnu jsem ještě nikdy nejedla , ale ten recept opíšu mamince na její dělenou stravu !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist