CHILLI CON CARNE 2

Suroviny

přední hovězí
400 g
tuk
40 g
vývar
kmín
chilli paprička
2 ks
sůl
česnek
stroužek
cibule
zelená paprika
2 ks
rajče
4 ks
suché bílé fazole
150 g
šunka
50 g
gulášové koření
1 ČL

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na malé kostky, opečeme na části tuku, podlijeme vývarem a podusíme.

Přidáme kmín, nasekané chilli papričky, sůl, rozetřený česnek a dusíme.

Na zbytku tuku zvlášť podusíme drobně nakrájenou cibuli, zelené papriky a rajčata. Přidáme k masu společně s fazolemi, které den předem namočíme, přimícháme drobně nakrájenou šunku a podusíme do měkka.

Nakonec okořeníme kořením a oreganem.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist