Bílé fazole s rajčatovým protlakem

Suroviny

bílé fazole

500 g

cibule

1 ks

zeleninový bujón

1 kostka

olej

1 PL

sušená paprika

1 ČL

rajčatový protlak

1 plechovka

sůl a pepř

dle chuti

ocet

dle chuti

Postup přípravy:

Fazole přes noc namočíme do vody a druhý den dáme do hrnce a vaříme do změknutí. Přidáme do vývaru najemno nakrájenou a orestovanou cibuli. Poté co fazole změknou, rozmícháme si trochu hladké mouky ve vodě, přidáme rajčatový protlak a zahustíme na potřebnou hustotu. Dochutíme dle vlastní chuti octem, solí, pepřem a podáváme s orestovanou uzeninou a čerstvým chlebem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 15x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.1.2018 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist