Salát Nicoise

salat-nicoise-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

povařené zelené fazolky
200 g
tuňák
plechovka
vejce natvrdo
2 ks
ančovičky
hrst
zelený salát
4 listy
rajčata
4 ks
cibule
1 ks
olivy
hrst
listová petrželka
na ozdobení
nastrouhaná mrkev
hrst
Zálivka
olivový olej
3 lžíce
dijonská hořčice
1 lžička
vinný ocet
2 lžičky
rozdrcený česnek
1 lžička

Postup přípravy:

Listy salátu natrháme na menší kusy, vejce nakrájíme na kolečka nebo dílky, cibuli nakrájíme na kolečka, rajčata nakrájíme na čtvrtky a odstraníme jádřinec. Vše opatrně promícháme v míse, přidáme kousky tuňáka ozdobíme nastrouhanou mrkví a přelijeme zálivkou.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.7.2020 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist