Černá buchta

Suroviny

hladká mouka
25 dkg
cukr
20 dkg
máslo
10 dkg
vejce
1 ks
prášek do pečiva
1 balíček
kakao
1 PL
mléko
marmeláda

Postup přípravy:

Do mísy si dáme cukr, přidáme žloutek, rozpuštěné máslo a chvíli šleháme. Z bílku ušleháme sníh.

Do mísy nasypeme mouku s kakaem a práškem do pečiva, zamícháme, přidáme sníh z bílku a podle hustoty přidáme mléko.

Nalijeme do vymazaného a moukou vysypaného plechu a pečeme při 160°C.

Po upečení necháme vychladnout. Poté rozřízneme a vydatně promažeme marmeládou, či džemem.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist