CHILLI CON CARNE 2

Suroviny

přední hovězí
400 g
tuk
40 g
vývar
kmín
chilli paprička
2 ks
sůl
česnek
stroužek
cibule
zelená paprika
2 ks
rajče
4 ks
suché bílé fazole
150 g
šunka
50 g
gulášové koření
1 ČL

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na malé kostky, opečeme na části tuku, podlijeme vývarem a podusíme.

Přidáme kmín, nasekané chilli papričky, sůl, rozetřený česnek a dusíme.

Na zbytku tuku zvlášť podusíme drobně nakrájenou cibuli, zelené papriky a rajčata. Přidáme k masu společně s fazolemi, které den předem namočíme, přimícháme drobně nakrájenou šunku a podusíme do měkka.

Nakonec okořeníme kořením a oreganem.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist