Zbojnická hovězí pečeně se slaninou

Suroviny

zadní hovězí
sůl
pepř
česnek
anglická slanina
tuk
cibule
voda

Postup přípravy:

Maso odblaníme, omyjeme a rozkrojíme na velký plat. Naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem, poklademe slaninou, srolujime a omotáme motouzem. Orestujeme si cibuli dohněda, vložíme maso orestujeme ze všech stran, podlijeme vodou a dusíme doměkka.

Měkké maso vyjmeme a šťávu zahustíme. Provaříme a dochutíme. Podáváme s bramborovým knedlíkem a špenátem (může být i zelí).

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.3.2011 4:38| autor: monita

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist