Zbojnická hovězí pečeně se slaninou
Maso odblaníme, omyjeme a rozkrojíme na velký plat. Naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem, poklademe slaninou, srolujime a omotáme motouzem. Orestujeme si cibuli dohněda, vložíme maso orestujeme ze všech stran, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme a šťávu zahustíme. Provaříme a dochutíme....
Zbojnicka hovězí pečeně na česneku , tak tomu říkám bašta !
Takový klasický ale výborný recept…
tento recept vyzera fakt uzasne,urcite si recept odlozim a vyskusam.
to taky občas vaříme, je to dobrota
plánuju na zítra k obědu. taťkovi to určitě bude moc chutnat a mě nejspíš také, takže už se těším!
To musí být super, asi to o víkendu uvaříme (: Mňam
Pro milovniky cesneku je to primo pohadkovy svet, lahodny recept 🙂
vynikající, dělávám pro rodinu stejně, vynikající chut, dnes máme na oběd.
Dneska ji budu delat s kamoskou na obed uz s emoc tesim minule mi silene chutnala, jeste jednou doporucuji :)))
tak tento rcept mi vazne sedí, opravdu je tam citit ten česnek… lahodny recept :))
vaříme ji také je dobrá a hovězí máme rádi
tak teď tu vyloženě slintám na klávesnici – to musí být bašta