Zbojnická hovězí pečeně se slaninou

Maso odblaníme, omyjeme a rozkrojíme na velký plat. Naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem, poklademe slaninou, srolujime a omotáme motouzem. Orestujeme si cibuli dohněda, vložíme maso orestujeme ze všech stran, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme a šťávu zahustíme. Provaříme a dochutíme....

Diskuze

15 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Zbojnicka hovězí pečeně na česneku , tak tomu říkám bašta !

    k
    krockovapavla

    Takový klasický ale výborný recept…

    a
    adka123

    tento recept vyzera fakt uzasne,urcite si recept odlozim a vyskusam.

    v
    viwi

    to taky občas vaříme, je to dobrota

    l
    liddduska

    plánuju na zítra k obědu. taťkovi to určitě bude moc chutnat a mě nejspíš také, takže už se těším!

    k
    Karunka

    To musí být super, asi to o víkendu uvaříme (: Mňam

    j
    janulina

    Pro milovniky cesneku je to primo pohadkovy svet, lahodny recept 🙂

    i
    inakub

    vynikající, dělávám pro rodinu stejně, vynikající chut, dnes máme na oběd.

    j
    janulina

    Dneska ji budu delat s kamoskou na obed uz s emoc tesim minule mi silene chutnala, jeste jednou doporucuji :)))

    j
    janulina

    tak tento rcept mi vazne sedí, opravdu je tam citit ten česnek… lahodny recept :))

    b
    brontik

    vaříme ji také je dobrá a hovězí máme rádi

    x
    xxkouckaxx

    tak teď tu vyloženě slintám na klávesnici – to musí být bašta

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist