Zahrádkářské hovězí se zeleninou

Suroviny

přední hovězí maso
800 g
květák
1 ks
kedlubna
3 hrnků
máslo
100 g
karotka
1 svazek
sůl,pepř
cukr
brambory
400 g

Postup přípravy:

Hovězí maso uvaříme téměř do měkka, přidáme květák rozebraný na růžičky a dovaříme. Karotku a kedlubny podusíme na másle, přidáme trochu cukru a osolíme. Uvařené maso nakrájíme na plátky, obložíme zeleninou, přelijeme máslem a podáváme s brambory.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist