Maso nakrájejte na kostky jako na guláš. Cibuli a česnek oloupejte a jemně nakrájejte. Oškrábaný zázvor nakrájejte nadrobno. Ve velkém hrnci na rozehřátém másle osmažte ze všech stran maso a zase ho vyndejte. Do zbylého tuku vložte cibuli, česnek a zázvor, za stálého míchání smažte asi 5 minut. Přidejte koření a ještě minutu smažte. Maso i se šťávou, kterou pustilo, vložte zpět do hrnce, zalijte 250 ml vody, přikryjte poklicí a při mírné teplotě duste asi 30 minut. Mezitím spařte, oloupejte a nakrájejte na čtvrtky rajčata a vykrojte z nich stopky. Po 30 minutách je vložte do hrnce a duste zakryté dalších 30 minut. Do hotového kari přimíchejte 3 lžíce jogurtu a podle představ ozdobte lístky koriandru. Podávejte s jogurtem a rýží.