Hovězí zadní na česneku

Suroviny

hovězího zadního

500 g

česneku

4 stroužky

cibule

1 ks

sůl, pepř

dle chuti

sádlo

dle potřeby

hladká mouka

dle potřeby

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na větší kostky, osolíme, potřeme rozetřeným česnekem a necháme alespoň 2 hodiny odpočinout. Na sádle osmahneme cibuli a přidáme kostky masa, ty zprudka opečeme ze všech stran,  podlijeme vodou a dusíme do měkka. Občas promícháme. Když bude maso měkké, v hrnku rozděláme hladkou mouku s vodou, pokrm zahustíme a přidáme česnek, dochutíme pepřem a solí, povaříme
ještě 5 minut.

 

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.2.2017 6:18| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist