Hovězí zadní na česneku

Suroviny

hovězího zadního

500 g

česneku

4 stroužky

cibule

1 ks

sůl, pepř

dle chuti

sádlo

dle potřeby

hladká mouka

dle potřeby

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na větší kostky, osolíme, potřeme rozetřeným česnekem a necháme alespoň 2 hodiny odpočinout. Na sádle osmahneme cibuli a přidáme kostky masa, ty zprudka opečeme ze všech stran,  podlijeme vodou a dusíme do měkka. Občas promícháme. Když bude maso měkké, v hrnku rozděláme hladkou mouku s vodou, pokrm zahustíme a přidáme česnek, dochutíme pepřem a solí, povaříme
ještě 5 minut.

 

Hodnocení

4  Hodnoceno: 5x |  Nehutnalo
12345
Chutnalo
2.2.2017 6:18| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist