Zahrádkářské hovězí se zeleninou

Hovězí maso uvaříme téměř do měkka, přidáme květák rozebraný na růžičky a dovaříme. Karotku a kedlubny podusíme na másle, přidáme trochu cukru a osolíme. Uvařené maso nakrájíme na plátky, obložíme zeleninou, přelijeme máslem a podáváme s brambory.

Diskuze

3 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    Hovězí maso s karotkou a kedlubnou – to musí krásně vonět !

    k
    krockovapavla

    Jak tak čtu tak docela povedený recept.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist