Výborný džem z borůvek

Suroviny

borůvky
1 kg
cukr
800 g
kyselina citrónová
1/2 ČL
pektin
dle návodu

Postup přípravy:

Borůvky podlijeme malým množstvím vody a vaříme 5 minut. Pak přidáme cukr, kyselinu citrónovou a pektin (použijeme podle návodu) a ještě povaříme 10 minut. Po dovaření ještě horké plníme do sklenic, které zavřeme víčkem a otočíme dnem vzhůru na cca 15 minut.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 18x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.8.2017 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist