Výborný džem z borůvek

Suroviny

borůvky

1 kg

cukr

800 g

kyselina citrónová

1/2 ČL

pektin

dle návodu

Postup přípravy:

Borůvky podlijeme malým množstvím vody a vaříme 5 minut. Pak přidáme cukr, kyselinu citrónovou a pektin (použijeme podle návodu) a ještě povaříme 10 minut. Po dovaření ještě horké plníme do sklenic, které zavřeme víčkem a otočíme dnem vzhůru na cca 15 minut.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 14x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.8.2017 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist